KOFFIE, KOEK & KLUS ZATERDAG

Twee zaterdagen per jaar willen we, het liefst met een grote groep mensen, wat klussen oppakken.
In en om ons mooie kerkgebouw is er genoeg te doen, van groot onderhoud tot kleine klusjes. En vooral daarop willen we ons richten.
Dan kun je denken aan wat extra schoonmaakwerk, het opruimen van bepaalde ruimtes, de straat voor de kerk eens goed vegen en schoonmaken en ga zo maar door.

Ook willen we kijken of we op deze zaterdagen het koper en zilver poetsen en het verzorgen van de paramenten/linnengoed een plekje kunnen geven. 
In het verleden waren er voor zowel koper als zilver poetsen aparte groepen, maar deze zijn er niet meer en het zou heel fijn zijn, als we dit op deze manier kunnen oplossen.
Hetzelfde geldt voor het verzorgen en onderhouden van de paramenten en het linnengoed.

Naast de klusjes wordt het natuurlijk ook een hele leuke en vooral gezellige zaterdag en is het een mooie manier om elkaar ook eens van een andere kant te leren kennen!

De kluszaterdag voor het voorjaar staat gepland op 1 april. Dit is de zaterdag voor Palmzondag. We beginnen zo rond 10.15 uur met vanaf 9.30 uur inloop en koffie. Voor de gezamenlijke lunch wordt gezorgd en rond 15.00 uur stoppen we en drinken we nog wat.

Dus geef u op, dan maken we er met z’n allen een gezellige zaterdag van met als eindresultaat ook nog eens een iets mooiere kerk!

Opgeven kan bij Tommy van Berkel, secretaris@utrecht.okkn.nl

Hierbij kunt u ook aangeven, waar uw voorkeur naar uitgaat, bijvoorbeeld licht schoonmaakwerk, verzorgen van linnengoed, buitenwerkzaamheden, etc.

Tot 1 april,

Namens het kerkbestuur,
Tommy van Berkel