Engelse koormuziek in de Engelse Kerk van Utrecht

Kamerkoor Chantatouille + Kamerkoor The Accord Singers

Zondag 26 oktober 2008 bent u uitgenodigd om naar Engelse koormuziek te komen luisteren in de schitterende Engelse Kerk van Utrecht. Het concert wordt gegeven door het Amersfoortse kamerkoor Chantatouille (dirigent Karel Smit) en het Engelse kamerkoor The Accord Singers (conductor Graham Sorrell).

Het kan haast niet Engelser wanneer Stanford, Ives en Tippett op het programma staan. Het concert krijgt een internationaal karakter als u ook nog naar schitterende muziek van Bach, Guerrero en Stravinsky kunt luisteren. En dat allemaal gratis.

Dat klinkt naar liefdewerk-oud papier. Welnu we willen heel graag papier zien die zondag, maar dan in de vorm van bankpapier. De beide koren zingen voor het goede doel om muskietennetten en waterbronnen te kunnen leveren aan de inwoners van Luweero (Oeganda).

Een van de projecten die worden ondersteund door de Anglicaanse Kerk in de Benelux. Holy Trinity Church is een van de twintig gemeenten.

In het programmaboekje voor dit concert is uitgebreidere informatie opgenomen. U kunt dat op uw gemak lezen tijdens de pauze waarin we u graag op een (gratis) kopje thee/koffie trakteren.

We zien uit naar uw komst en weten zeker dat u zult genieten van een schitterend concert en een lekkere kop thee. We zien ook uit naar uw financiële bijdrage zodat wij heel veel netten kunnen sturen, of misschien wel een waterinstallatie kunnen laten bouwen.

Tot zondag 26 oktober om 16.00 uur in Holy Trinity Church, Van Limburg Stirumplein, Utrecht Oost (nabij Wilhelminapark).