Toegewijd, heilige levensverhalen

Het is bijna zover, de expositie met mini-podcasts ‘Toegewijd, heilige levensverhalen’ gaat van start!

Deze expositie met tekeningen van heiligen zal de hele zomerperiode te zien zijn in de kerk, maar u bent ook van harte uitgenodigd om de opening en het concert te bezoeken.

Feestelijke opening

25 mei 2024, 16:00

De expositie wordt muzikaal en feestelijk geopend. Mariska zal de expositie toelichten, waarna de bezoekers, voorzien van een hapje en een drankje, de expositie kunnen bekijken en beluisteren. Neem een telefoon en eventueel koptelefoon of oortjes mee: de verhalen zijn via een QR-code te beluisteren. Van harte welkom! Meld u in verband met de catering vooraf aan bij Tommy: secretaris@utrecht.okkn.nl

Concert

14 juni 2024, 20:15

De rijke levensverhalen vormen de voedingsbodem voor een bijzonder concert. Onder leiding van dirigent Rienk Bakker zal er door een speciaal projectkoor van ervaren zangers muziek gezongen worden die gecomponeerd is door of voor een heilige, maar ook muziek waarin de zoektocht of het gedachtegoed van deze mensen centraal staat.

Zo staat er muziek van onder meer Von Bingen, Palestrina, Bach en Pärt op het programma. Pim Schipper verleent zijn medewerking als organist.

Beluister de trailer op https://utrecht.oudkatholiek.nl/toegewijd

Op deze pagina is ook andere informatie over de expositie te vinden, zoals de openingstijden en het programmaboekje van het concert.