Van de kaart – manifest van een gepassioneerde twijfelaar

Meetup Zoekend Geloven – vrijdag 5 juni 2009, Zeist

 


 
 

Programma

– 16.00 uur: ontvangst met koffie/thee

– 16.30 uur: presentatie van het boek

Een officieel uurtje, waarin o.a aan het woord komen: Harald Overeem (docent en staflid aan De Wittenberg), Arjen van Trigt, (uitgever bij Boekencentrum), ds. Klaas Hendrikse (auteur van Geloven in een God die niet bestaat), dr. Pieter J. Huiser (predikant en godsdienstfilosoof) en Boele P. Ytsma.

– 17.30 uur: gezamenlijke maaltijd

Ontmoeting en gesprek in feestelijke stemming – er valt tenslotte wat te vieren! Wie zin heeft inhoudelijk met elkaar verder te spreken over thema’s die op de Community spelen kan dat doen in de diverse themahoeken.

Aanleiding

De directe aanleiding van deze Meetup is het verschijnen van mijn boek Van de kaart – manifest van een gepassioneerde twijfelaar. Een boek over twijfelen en geloven, over crisis en het vinden van nieuwe wegen. De twijfelaar in zijn ontreddering, maar ook de twijfelaar als gepassioneerd mens, als profeet en als pionier.

Van de Kaart – Manifest van een gepassioneerde twijfelaar

paperback / ca. 210 p. / € 14,90
ISBN 978 90 239 2400 5

Van de kaart is een spannend boek voor wie het allemaal heel zeker weet en een bemoedigend boek voor wie die zekerheden verloor. Maar bovendien een hoopvol en inspirerend boek voor wie in de 21e eeuw probeert te geloven en te leven.

Veel van wat ik schrijf op deze website is verwant aan de inhoud van dit boek. Delen van eerder gepubliceerde preken of weblogs zijn er in terug te vinden. Daarom zal wie zich thuisvoelt op deze site ook met plezier Van de kaart lezen.

Tijdens de Meetup is het boek te koop. De Meetup Zoekend Geloven is gratis toegankelijk.


Aanmelden

In verband met de voorbereidingen voor de maaltijd is het belangrijk om je van tevoren even aan te melden.

Je kunt me daarvoor mailen (ytsma[at]trije.nl), bellen (06-30870179)

Locatie
Bijbelschool De Wittenberg
Krakelingweg 10
3707 HV Zeist