Wegwerkzaamheden rondom de Gertrudis


Wegwerkzaamheden rondom de Gertrudiskathedraal 
De Catharijnesingel Zuid, het stuk tussen Hoog Catharijne en de Bartholomeusbrug -dat is de kruising van de Catharijnesingel en de Lange Smeestraat- , wordt opnieuw ingericht. Er komen bomen, meer groen en het gebied wordt een 30 km zone. Ook komt er een voetpad langs de singel.
De komende weken wordt hieraan gewerkt, en zijn er een paar keer afsluitingen.

De afsluitingen op een rijtje:

maandag 20 juni – zondag 17 juli:
Zie plattegrond; het zwart gearceerde gedeelte van de Catharijnesingel is afgesloten (vanaf de Nicolaas Beetsstraat t/m de 1e zijstraat Moreelsepark).

Vrijdag 15 juli – zondag 17 juli: Catharijnesingel vanaf kruispunt Bartholomeusbrug tot 1e Moreelseparkstraat is afgesloten (het zwart en rood gearceerde gedeelte op de plattegrond)

 

Komt u met de auto vanaf het Ledig Erf of de Bleekstraat, sla dan op de Catharijnesingel linksaf naar de Henriëtte Roland Holststraat, vervolgens rechtsaf de Hartingstraat op en doorrijden naar de Herman Gorterstraat / Sterrenbos (bij de rechtbank). Hier kunt u de hele zondag gratis parkeren.
U kunt ook nog een stukje doorrijden naar het Moreelsepark. Op het Moreelsepark kunt u op zondag gratis parkeren tot 12.00 uur.